Retrain Your Brain.

In 6 tot 9 maanden uit de schaduw van burn-out stappen, om eindelijk de vrouw te worden die je werkelijk bent.

Gaat dit over jou?

Wat je momenteel ervaart, gaat ver voorbij aan de reguliere stressklachten. Het is alsof je lichaam op de handrem heeft getrapt, maar jij blijft ondanks de weerstand toch doorgaan.

Je kunt nog maar net je hoofd boven water houden, maar de golven blijven maar komen. Je sleept jezelf met de grootste moeite de dag door en je vraagt jezelf steeds vaker af hoe je het gaat volhouden. Je ogen zijn dof en je lichaam voelt alsof je de zorgen van de hele wereld met je meedraagt.

Je hoofd lijkt gevuld met watten en je onthoudt eigenlijk niks meer. Je kunt niet meer op woorden komen, tot frustratie aan toe.

Je bent geschrokken door de hartkloppingen en de angstklachten die je nu steeds vaker begint te ervaren. Het overzicht ontbreekt, want hoe kom je hier nou uit? Alles stopt toch als jij uit de running bent? Hoe moet dat thuis en op je werk? In oplossingen denken is onmogelijk en je wordt getergd door je innerlijke negatieve stem die zegt dat je je niet zo aan moet stellen.

Schuldgevoel, het gevoel van falen en de angst voor de mening van een ander weerhoud je om de stap te zetten richting je herstel…

Stel je eens voor…

Dat je alle ruimte krijgt om te herstellen van de burn-out en dat je ook echt voelt, zonder innerlijke bezwaren, dat je hier alle tijd voor mag nemen.

Jij weet dat herstellen nooit langer duurt dan nodig is en omdat  je limiterende overtuigingen met wortel en al eruit hebt getrokken, heb jij alle vertrouwen in jezelf.

Je weet dat een herhaling niet meer tot de mogelijkheden behoort.

Je gaat jezelf ontmoeten; de vrouw die je in werkelijkheid bent en ook wilt zijn!

Perfectionisme, people pleasing en een overactief stresssysteem behoren tot het verleden, waardoor jij je sterk, in balans en vol energie voelt.

Je wilt weer op avontuur en uitdagingen aangaan die je laten groeien op je werk en in je privéleven.

Hoe zou dat voor je zijn….

“Iedere verandering begint met een actie”

Hoe je je verlangen werkelijkheid kunt maken…

Wil je uit de schaduw van burn-out stappen en een lichter leven ervaren? Dan is het ‘Retrain Your Brain’ traject echt iets voor jou!

Het traject richt zich op duurzaam herstel en dat doen we door de oorzaak van de burn-out bij de kern aan te pakken.

We gaan voorbij aan symptoombestrijding omdat we weten dat je ergens op jouw tijdlijn blokkades hebt gecreëerd die je dagelijks met je meedraagt.

Die blokkades mogen opgeheven worden waardoor jouw energie weer gaat stromen en je jouw problemen los kunt laten.

Het eens zo instabiele fundament maakt plaats voor een krachtige ondergrond waardoor je tegen een stootje kunt.

Je gaat dit zien als een mogelijkheid om eindelijk de vrouw te worden die je wilt zijn!

Hoe voel je je na het traject?

Je voelt je krachtiger en je zelfvertrouwen is toegenomen;

Je ervaart innerlijke rust in je lichaam en brein;

Je kunt heel goed balanceren tussen draagkracht en draaglast;

Je weet waar je grenzen liggen en je bewaakt deze moeiteloos;

Je voelt je weer gezien en gehoord;

Je bent energieker waardoor je weer kunt doen wat je het liefste doet!

Hoe ziet het ‘Retrain Your Brain’ traject eruit?

Natuurlijk wil je graag weten hoe de online burn-out coaching van het ‘Retrain Your Brain’ traject is vormgegeven. Tijdens dit traject doorloop je 5 fases die aangepast zijn op jouw situatie en wensen.

“Gaan we samen aan de slag en werken aan je herstel?”

Testimonials

Door het traject van Herstel Mindset werd de oorzaak van mijn spanningsklachten eindelijk duidelijk! Ik had nog nooit van EFT gehoord, maar na 1 sessie was er duidelijk vermindering te merken en na de 2e sessie waren mijn klachten weg! Dit traject is een verrijking van mijn leven geweest en ik raad het iedereen aan.

Testimonial Item

Alice

Systemisch Therapeut

Daphne kwam op het juiste moment in mijn leven en daar ben ik zo dankbaar voor! Door haar traject kwam ik tot veel nieuwe inzichten waardoor mijn werk en privé meer in balans zijn. Ze heeft me laten zien wat mijn valkuilen zijn en hoe ik mijn grenzen aan kan geven en bewaken. Hierdoor heb ik veel meer zelfvetrouwen gekregen, zit ik beter in mijn vel, zet mezelf op nr. 1 en durfde ik eindelijk mijn eigen bedrijf op te starten! Daphne is een superfijn mens om mee te werken, ze kan heel goed luisteren, oordeelt niet en geeft tips en tools waar je direct mee aan de slag kunt!

Testimonial Item

Jody

Stylist By Mindfull Wardrobe

Door de begeleiding van Daphne weet ik wat de reden was waarom ik constant over mijn eigen grenzen heenging. Ik had hierdoor heftige stressklachten ontwikkeld. De EF-sessies waren zo krachtig, dat ik weer innerlijke rust kon ervaren. Het traject heeft me zoveel gebracht, dat is haast niet in woorden uit te drukken!

Testimonial Item

Mieke

Interior Stylist

Over mij…

Mijn naam is Daphne ten Voorden en ik ben EFT & Hypnosecoach. Via mijn coachingspraktijk Herstel Mindset help ik vrouwen bij het transformeren en het herstellen van stress- en burn-outklachten.

Ik heb in mijn praktijk al talloze vrouwen mogen helpen bij hun herstel en hun persoonlijke groei.

Ik maak graag kennis met je en vertel je met plezier meer over wat ik voor jou kan betekenen!

Kennismaken?

Wil je graag meer weten over het ‘Retrain your brain’ traject en ontdekken wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

ARE YOU READY?

Voel jij aan alles dat je klaar bent om uit de schaduw van je burn-out te stappen en eindelijk de vrouw te worden die je werkelijk bent? Maak dan snel een gratis en vrijblijvende afspraak om samen een digitaal kopje koffie te drinken!

Liefs, Daphne.

VRAAG & ANTWOORD
Hoeveel tijd kost het traject mij?
De sessie duren ongeveer 85 minuten en daarnaast ga je thuis aan de slag met bepaalde tools. 
Alles wat nieuw is kost uiteraard meer tijd, maar uiteindelijk levert het je meer energie en levensgeluk op! 
 
Q. Word dit traject vergoedt?
 
Coaching wordt helaas niet door de zorgverzekeraar vergoedt. Dat is misschien vervelend voor de portomonnee, maar het komt jouw proces wel ten goede. Als coach hoef je niet aan vastgestelde behandelprotocollen te voldoen, maar kan ik je een uniek maatwerktraject aanbieden. Werkgevers hebben voor dit soort trajecten vaak een potje, maak het bespreekbaar!
 
Q. Ik twijfel of ik hierin mijn geld wil investeren.
 

Ik kan me deze twijfel goed voorstellen, zeker als je gewend bent om altijd een ander voor te laten gaan en jezelf aan de kant schuift. Bedenk wat het je waard is om meer energie te hebben,

je krachtiger dan ooit te voelen en om rust in je hoofd te hebben.

Zie het als een diepte investering in jezelf die de rest van je leven zal renderen!

 

Q. Garandeer jij resultaten?

Het enige wat ik je kan garanderen is dat dit traject voor vele lichtere levens heeft gezorgd en dat dit ook voor jou mogelijk is. 

Dat is echter wel volledig afhankelijk van je eigen inzet en commitment. It’s up to you!

Ik twijfel of ik een burn-out heb, wat nu?
Wat vervelend dat je last hebt van spanningsklachten. Maar heel goed dat je je klachten serieus neemt en dat je overweegt om hulp in te schakelen. Een coach stelt geen diagnose, dat mag alleen de huisarts, bedrijfsarts of een gecertificeerde professional doen.
Kan ik ook losse sessie's boeken?
Omdat verandering tijd, inzet en toewijding nodig heeft, werk ik in principe niet met losse sessies. De coachingstrajecten zijn er met een doorlooptijd vanaf 3 maanden. Mocht na het coachingstraject blijken dat je toch iets langer begeleid wilt worden, dan is het mogelijk om een losse sessie te boeken.
Ik twijfel of online coaching bij mij past?
Dat kan ik me heel goed voorstellen. Mocht je dit echt tegenhouden, dan is het ook mogelijk om bij mij in de praktijk in Zaandam langs te komen.
 
Vele mensen die dezelfde twijfel hadden, geven nu juist hun voorkeur aan online coaching. Vooral voor de mensen die aan huis gebonden zijn of weinig energie hebben, is dit heel handig gebleken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.