Voor de wilskrachtige onderneemster die haar saboteurs bij de kern aan wil pakken, om vanuit de échte jij vol zelfvertrouwen ALL-IN te gaan!

Ontgrendel direct de kracht van verklaring & reken af met groeispanning door De Saboteur Reset Kit!

Een kickstart cursus voor de wilskrachtige ondernemer die groeispanning bij de kern aan wil pakken en moeiteloos uit de comfortzone wil stappen, zodat ze next level kan gaan!

Wie leidt jouw business? Jouw saboteurs of de authentieke jij? 

Er staat maar één ding in de weg waardoor je jouw onderneming niet naar het volgende level weet te tillen: je innerlijke saboteurs. Laat je saboteurs niet jouw businessgroei stagneren. Heb je last van een innerlijke criticus, perfectionist of piekeraar? 

Met de Saboteur reset kit heb je alle tools in handen die je nodig hebt om de touwtjes van jouw onderneming weer in eigen handen te hebben.

Ontdek De Saboteur Reset Kit!

De Saboteur reset kit is een volledige toolkit die ervoor zorgt dat je kunt omgaan met jouw saboteurs en je de regie over je groeiproces blijft behouden! Wat kan je verwachten tijdens deze persoonlijke reis? 

=

Minitraining: Je comfortzone en je saboteurs (47 euro)

=

De Innerlijke Criticus: Maak kennis met je innerlijke criticus. Ontdek wat haar functie is, hoe je ervan loskomt en hoe je haar de mond snoert. (97 euro)

=

De Perfectionist: Perfectionisme is een prachtige eigenschap en een valkuil die je groei stagneert. Ontdek wat het doel is en hoe je deze kracht ook (weer) kunt gebruiken voor groei. (97 euro)

=

De Piekeraar: Piekeren doen we allemaal weleens maar wat als het zorgt voor teveel onrust in je hoofd? Dat belemmert je groei en focus! Maak kennis met de piekeraar en vind de uitknop terug! (97 euro)

=

Regie over je saboteurs: Met alle inzichten ben je klaar om de regie terug te pakken. Stijg boven jezelf uit en bepaal welke IK jij nodig hebt op welk moment. Krijg regie over alle IKKEN en fix je groeispanning.(197 euro)

=

Bonus: Krijg toegang op de bonus Moeteiloos Online Zichtbaar waarmee je door EFT de weerstand gaat verminderen en vol zelfvertrouwen weer zichtbaar wordt. (197 euro)

Totale Waarde: €732

Tijdelijk: €27

Je bent ambitieus en wilskrachtig, maar toch… 

N

Je durft niet all-in te gaan

Je hebt nu al flink wat ervaring opgedaan als ondernemer en jouw business groeide de eerste tijd zoals je had gehoopt. Na verloop van tijd merkte je stagnering en begon het aantrekken van leads stroperig te voelen. 

In een tijd waarin grotendeels online gecommuniceerd wordt, voel je je hier terughoudend in. Je durft online niet all-in te gaan. ‘Wat zullen anderen vinden van wat ik post? Of van de prijzen die ik wil hanteren?’ denk je vaak. 

Je hebt al heel wat verdiepingscursussen gevolgd, maar het werpt niet echt zijn vruchten af.

N

Je innerlijke criticus draait overuren

Binnen in jou is een tweestrijd gaande. Soms ervaar je vlagen van creatieve energie, zelfverzekerdheid, brandende ideeën en de klant liefde die je een boost geeft. Je innerlijke criticus draait overuren. En dan ervaar je ineens weer vlagen van onzekerheid, stress, uitstelgedrag en vergelijk je jezelf met anderen.

Deze tweestrijd staat jouw business groei ontzettend in de weg. Je kan niet het maximale uit jezelf en je bedrijf halen.

N

Je ervaart onzekerheid en stress

De weerstand die je ervaart, zorgt ervoor dat je de wereld niet kan laten zien wat voor fantastische resultaten je behaalt bij jouw klanten. Ook komt het uitstelgedrag steeds vaker voor en lukt het maar niet om productief te zijn. 

Toch blijf je doorgaan. Je gaat zelfs steeds harder werken, in de hoop dat je hiermee wel je doelen behaald. Hierdoor raakt je stress-systeem volledig ontregeld, je raakt het overzicht kwijt en je schiet in de controle freak modus. 

N

Je wilt soms de handdoek in de ring gooien

Door alle factoren die er spelen heb je soms de neiging om de handdoek in de ring te gooien. Maar je bent absoluut geen opgever! 

Het is genoeg geweest. Het is tijd om naar binnen te keren en de saboteurs, die jouw groei belemmeren, aan te pakken en los te laten.

Doorbreek deze groeispanning, versla je innerlijke saboteurs en ga NEXT level met de Saboteur Reset Kit.

Krijg de touwtjes van jouw onderneming weer in eigen handen. Je bent al zo ver gekomen met je business. Krijg weer grip op de saboteurs die jou belemmeren en breek door de stagnering heen. Hoe fijn zou het zijn om weer vol motivatie en met een licht gevoel aan je onderneming te kunnen werken?

Hoe gaat de Saboteur Reset Kit jou helpen?

N

De kracht van verklaring! Je gaat eindelijk begrijpen wat de reden is dat jouw groei als ondernemer stagneert. Waarom ervaar je weerstand als je uit de comfortzone stapt?

N

Je leert hoe je de regie krijgt over de saboteurs zoals de perfectionist en de innerlijke criticus die zelftwijfel veroorzaken. Hierdoor krijg je de regie over jezelf terug en wordt de authentieke jij weer zichtbaar.

N

De hele praktische & hands-on tools met EFT-meditatie die je de rest van je leven kunt toepassen zodat jij je moeiteloos kunt blijven ontwikkelen. Je wordt spanningen de baas en voelt je weer krachtig, in balans en zelfverzekerder!

“Hi, it’s your saboteur speaking”

Je hebt er misschien niet altijd bij stilgestaan, maar tijdens jouw prachtige ondernemersreis heb je veel te maken met weerstand. Vlagen van overweldiging, onzekerheid en stilstand. En stilstand belemmert jou! Inmiddels weet je wel dat het succes van jouw bedrijf gelijkstaat aan JOU.  Je wilt DOOR, naar het volgende level in je business en je weet inmiddels dat het tijd is voor het innerlijke werk.

Tijd om kennis te maken met je saboteurs 😉

 

De Innerlijke Criticus

Je Innerlijke Criticus staat de hele dag aan op een negativiteitszender. Eigenlijk wil hij je beschermen tegen oordelen of de mening van anderen, maar als hij overheerst merk je dat je onzeker wordt. Tijd voor een nieuwe zender! 

De Perfectionist

De Perfectionist legt de lat hoog en dat heeft je ook heel ver gebracht! Maar de torenhoge eisen en het verleggen van die lat zorgen nu voor stilstand en uitstelgedrag. Tijd voor luchtigheid!

De Piekeraar

Piekeren doen we allemaal weleens, maar als de Piekeraar overheerst gaat dit de hele dag door. Dat zorgt voor onrust in het hoofd, onjuiste focus en wederom: stilstand. Tijd om de uitknop te vinden!

Deze ondernemers gingen je voor…

Maak kennis met Daphne!

Vanaf jongs af aan ben ik al gefascineerd door menselijk gedrag. Waarom doet men wat men doet? En vooral: waarom houden mensen patronen in stand die belemmerend zijn, waardoor ze niet het allerbeste uit zichzelf halen?

Ondanks mijn fascinatie bleek ik hier zelf ook niet immuun voor te zijn. Jarenlang hielden limiterende overtuigingen, waardoor ik mezelf constant overvroeg en ik heel hard werkte in al mijn rollen, mij in hun greep.

Totdat ik keihard stil werd gezet door een levensbedreigende ziekte en al mijn prioriteiten in een heel ander daglicht werden gezet. Ik zag in dat ik zelf ook een hoop inner work had te doen, om het nooit meer zover te laten komen!

En ik kwam er sterker uit dan ooit! Deze enorme transformatie was voor mij de inspiratie om andere vrouwelijke ondernemers te helpen, die vast in de greep van oude breinprogrammeringen zitten om ze dichter bij hun zakelijk droomscenario te komen en sneller te laten groeien!

 

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd Transformatie-, Hypnose- en EFT- coach kan ik je als geen ander helpen met jouw proces om voorbij de grenzen van je potentieel te gaan, zodat jij next level sneller dan ooit bereikt!

 

Wat kun je verwachten in de Saboteur Reset Kit?

Voordat je aan deze cursus begint, wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Deze cursus bestaat uit e-books, videos, cheatsheets, praktische werkboeken en EFT-meditaties!

Module – Before you start

WAARDE: €47

N
Welkomstvideo – Zodat je weet wie ik ben en wat ik voor jou ga betekenen.
N

Comfortzone – Ontdek het abstracte begrip comfortzone en wat de weerstand is die je ervaart als je eruit wilt stappen.

N

Saboteurs – Maak kennis met de saboteurs die we allemaal in meer of mindere mate met ons meedragen. Waar komen ze vandaan en hoe zorgen ze voor zelfsabbotage?

Module – De Innerlijke Criticus

WAARDE: €97

N

Mini-training – Maak kennis met de innerlijke criticus! Wat is zijn functie en hoe kom je ervan lost? 

N

Cheat sheet – Hoe herken je deze saboteur, wat valt je op in de praktijk en waar mag je zorgen dat je meer van krijgt?

N

Workbook “Silence your inner critic” – Aan de slag met je innerlijke stem en liefdevol afscheid nemen doe je dankzij dit werkboek.

Module – De Perfectionist

WAARDE: €97

N

Mini-training – Is perfectionische wel een eigenschap? Wat is het doel en hoe kan je het je kracht laten zijn i.p.v. je valkuil?

N

Cheat sheet – Hoe herken je deze saboteur, wat valt je op in de praktijk en waar mag je zorgen dat je meer van krijgt?

N

Workbook “Perfectionism Excercise” – Aan de slag met de perfectionist in jou. Tijd voor reflectie en het begrijpen van je gedragspatroon!

N

Bonus EFT-tapping meditatie – Zelfvertrouwen

Module – De Piekeraar

WAARDE: €97

N

E-book “De Piekeraar” – Wat is piekeren en waarom doe je dit? 

N

Toolkit “Pieker-stop-tools” – Tijd om aan de slag te gaan met deze tips & trucs om de uitknop van je drukke hoofd te vinden.

N

Bonus EFT-tapping meditatie – Stop met piekeren

Module – Regie over je saboteurs

WAARDE: €197

N

Mini-training – Hoe krijg je de regie over de saboteurs?

N

Take the wheel guide – Maak kennis met je subpersonen: De Ikken. Ontdek alle Ikken en zorg dat je de IK plaatst die je nodig hebt!

N

Video – Loskomen van je saboteurs

N

Cheatsheet Loskomen van je saboteurs – Tijd voor een innerlijke check-in en 3 gouden vragen.

N

Quick-fix video – Een supersimpele maar hele krachtige tool voor je primaire saboteurs ontdek je in deze video.

N

Cheat sheet 5-second rule – De tool om je saboteurs weg te sturen en om nieuw gedrag aanleren te versnellen.

Ben jij ready om jouw business naar het volgende level te tillen?

Neem een sprong in het diepe en kom los van stilstand of groeispanning. Do the inner work en pak eens voor altijd de vervelende saboteurs aan.

N

Levenslang toegang tot de Saboteur Reset Kit;

N

Gebruik de oefeningen waar en wanneer je maar wilt;

N

Direct resultaat dankzij de EFT- tapping meditaties!

Totale Waarde: €732

HUIDIGE PRIJS: €27

Als je de Saboteur Reset Kit vandaag koopt krijg je mijn training “Moeiteloos Online Zichtbaar” t.w.v. € 197,- euro GRATIS bij!

EFT-training the basics

Deze fantastische techniek heeft al vele levens lichter gemaakt en gaat ook een verrijking voor die van jou zijn! Ik leg je van A tot Z uit wat EFT is, wat het doet en waar je het allemaal voor in kunt zetten! Zo dat jij binnen no time spanningen kunt verminderen en bijvoorbeeld je perfectionimse los kunt laten!

EFT-training Positieve boost

Waar je in de Basic training leert hoe je spanningen kunt verminderen en moeiteloos los kunt laten, leer je in deze module hoe je EFT in kunt zetten om postieve affirmaties rechtstreeks in je onderbewuste te programmeren! Jouw dagelijkse affirmaties krijgen een enorme transformerende boost!

EFT-Tapping Online Zichtbaar

Vind je het online zichtbaar zijn nog steeds heel lastig om te doen? Dan ga je heel erg blij worden van deze EFT tapping meditatie! Hierdoor worden de negatieve gevoelens die hangen aan het online zichtbaar zijn losgekoppeld, waardoor jij jezelf moeiteloos durft te laten zien! Start en watch the magic happen!

De waarheid is dat ik voor deze video series en toolkit gemakkelijk honderden euro’s kan vragen.

Het is small & mighty maar geeft je exact wat je nodig hebt.

 

En als je de toolkit af hebt gerond, heb je voor de rest van je leven de tools om te dealen met je saboteurs. In je business & privé!

Maar ik weet ook dat je al eerder cursussen hebt aangeschaft om dit aan te pakken.

Of dat je voor het eerst op deze pagina komt en mij nog niet kent.

Of omdat je gewoonweg niet direct duizenden euro’s wilt besteden aan deze inner journey,.

Dus ik maak de Saboteur Reset Kit

Onweerstaanbaar

In plaats van de prijs van € 732,- die ik zou kunnen vagen

geef ik het praktisch weg aan je…

voor €27,-

Ja, echt…

Dit is wat je krijgt als je vandaag bestelt…

De complete Saboteur Reset Kit met 6 modules, video’s, e-books, workbooks, cheatsheets en EFT-meditaties.

N

Minitraining comfortzone & saboteurs (waarde €47)

N

Module – De Innerlijke Criticus (waarde €97)

N

Module – De Perfectionist (waarde €97)

N

Module – De Piekeraar (waarde €97)

N

Module – Regie over je saboteurs (waarde €197)

N

Bonus Training – Moeiteloos Online Zichtbaar(waarde €197)

Waarde: €732

Vandaag: €27

PLUS… Jouw tevredenheid is 100% gegarandeerd voor 14 Dagen!

Ga je gang en bestel de Saboteur Reset Kit zonder risico.
Open de toolkit, bekijk de video´s, doe de oefeningen, en ga aan de slag!

Heb je de toolkit gekocht en besluit je dat het niets voor jou is? Geef het binnen 14 dagen aan en ik retourneer je aankoopbedrag. En als bedankje voor het vertrouwen mag je de kit houden inclusief alle bonussen.

Mooier dan dit kan ik het niet maken, dus koop de toolkit direct.

FAQ (BEZWAREN WEGNEMEN EN VRAGEN)
Wat krijg ik in de Saboteur Reset Kit?
 • Module Before you start
  • Welkomstvideo 
  • Video comfortzone
  • Video Saboteurs
 • Module De Innerlijke Criticus
  • Mini-training
  • Cheat sheet
  • Workbook & roadmap
  • Bonus EFT-tapping meditatie
 • Module De Perfectionist
  • Mini-training
  • Cheat sheet
  • Workbook
  • Audio
  • Bonus EFT-tapping meditatie
 • Module De Piekeraar
  • E-book
  • Pieker toolkit
  • Bonus EFT-tapping meditatie
 • Module Regie over je saboteurs
  • Mini training
  • E-book
  • Video Loskomen van saboteurs
  • Video Quick Fix
  • Cheat sheet 5 second rule
 • Bonus – Moeiteloos Online Zichtbaar
  • Wat is EFT
  • EFT overweldiging
  • EFT positieve boost
  • EFT online zichtbaarheid
   Voor wie is dit geschikt?

   Voor elke ondernemer die groeispanning heeft, stilstaat of groeistagnatie ervaart en dit bij de kern wilt aanpakken.

   Wanneer krijg ik toegang?

   Je krijgt direct na aanschaf toegang tot de toolkit. Je ontvangt een code waarmee je in kunt loggen in de online omgeving. Hier kun je de modules onbeperkt bekijken en downloaden!

   Hoe lang houd ik toegang tot de Saboteur Reset Kit?
   Je behoudt levenslang toegang tot de toolkit. 
   Moet ik de modules in de aangegeven volgorde volgen?

   Omdat ik je met de modules door een proces heen laat gaan, heeft het wel de voorkeur om de modules in de aangegeven volgorde te volgen. Maar spreekt bijvoorbeeld de module ‘perfectionist’ je niet aan, dan zou je die op een later moment kunnen volgen.

   Wat is EFT?

   EFT is een hele doeltreffende & snelle techniek om los te komen van de negatieve emoties die aan bepaalde gebeurtenissen of overtuigingen gekoppeld zitten. Met EFT heb je een directe verbinding met je stresssysteem, waardoor je vrijwel direct ontspanning ervaart.

   Welke resultaten kan ik verwachten?

   De kracht van verklaring en het eerste succes gevoel die je krijgt als je loskomt van je saboteur(s) en weer in beweging komt. De resultaten daarna? Voorbij de grenzen van jouw potentieel 😉 

   Liefs, Daphne

   P.S. Ik gun jou een business waarin je 100% jij kunt zijn en je kunt groeien met een mindset die voorbij de grenzen van jouw potentieel gaat.

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.