OVER MIJ.

Hoe ik van ernstig ziek zijn op reis ging terug naar mezelf.

Mijn reis…

10 Juni 2016, het begin van een lange reis met ontzettend veel tegenslagen. Ik belandde in het ziekenhuis met een maagperforatie en mijn overlevingskans werd geschat op slechts 5%. Maar liefst 7 weken lang lag ik met levensbedreigende complicaties in het ziekenhuis en was ik alleen maar aan het overleven.

Toen ik eindelijk naar huis mocht, was dat natuurlijk een enorme opluchting. Ik dacht dat ik het ergste wel achter de rug had, niet wetende welke uitdagingen er op mij wachtten.

Het revalideren was verschrikkelijk zwaar en eenmaal thuis stortte ik mentaal en fysiek compleet in.

Ik moest opnieuw leren lopen, ontwikkelde ernstige angstklachten, verloor bijna al mijn haar, had dag en nacht zorg nodig en raakte in een zware burn-out.

Bovendien volgden er nog twee zware buikoperaties en vele nieuwe fysieke klachten.

Ik had dringend (mentale)hulp nodig, maar omdat ik met mijn ziekte tussen wal en schip viel, kon ik nergens terecht.

Mijn familie en ik stonden er alleen voor en het voelde alsof we niet gezien en gehoord werden.

{

“Herstellen doe je zelf, maar dat hoeft niet alleen”

Hoe het verder ging…

Tijdens mijn herstel waren mijn limiterende overtuigingen en mijn interne criticus misschien wel mijn grootste tegenstanders.

Ik had mijn lichaam veel te lang overvraagd en ik ging gebukt onder chronische stress. Mijn lijf kon niet meer en ik werd gedwongen stilgezet.

In de stilte hoor je alles en het werd me duidelijker dan ooit dat ik mijn breinprogrammering, mijn verhaal moest gaan herschrijven.

Omdat ik niet de hulp kreeg die ik zo dringend nodig had, ging ik zelf op zoek naar manieren om mijn herstel te bespoedigen.

Ik verdiepte me o.a. in Hypnose, Healing en Emotional Freedom Technique (EFT) en dat is de beste beslissing geweest voor mijn welzijn!

Met mijn doorzettingsvermogen en met behulp van deze prachtige technieken leerde ik weer op mijn lichaam te vertrouwen, kon ik mijn oude overtuigingen loslaten en werd ik veerkrachtiger, sterker en gelukkiger dan ooit!

Hi, ik ben Daphne…

Vanaf jongs af aan ben ik al gefascineerd door menselijk gedrag. Waarom doet men wat men doet? En vooral: waarom houden mensen patronen in stand die belemmerend zijn?

Ondanks mijn fascinatie bleek ik hier zelf ook niet immuun voor te zijn. Jarenlang hielden belemmerende overtuigingen, stress, vermoeidheid, langdurige ziekte en zelfs burn-out mij in hun greep.

Maar ik kwam er sterker uit dan ooit. Deze transformatie was voor mij de inspiratie om andere vrouwen te helpen die vast in de greep van stress en oude breinprogrammeringen zitten om ze te helpen dichterbij hun droomscenario te komen!

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd Hypnose- en EFT coach kan ik je als geen ander helpen bij jouw herstelproces!

Leuke weetjes over mij…

Ik ben half Indonesisch.

Mijn familie komt oorspronkelijk uit Indonesië en ik ben de enige in de familie met blond haar en blauwe ogen!

Ik heb een groot technisch inzicht.

Ik verras mijn man regelmatig met technische oplossingen voor bouw uitdagingen.

Ik heb samen met mijn man een bouwbedrijf.

Door samenloop van omstandigheden zijn we samen aan dit avontuur begonnen en met succes!

Ik ben gek op de hondenfilmpjes op instagram.

Maar ik ben eigenlijk heel erg bang voor (grote) honden!

Is het tijd?

Voel jij aan alles, ondanks je lage energielevel, dat je er klaar voor bent om kennis te maken met de prachtige vrouw die verborgen zit onder al die niet helpende overtuigingen en patronen?

Ben jij klaar om grip te krijgen op jouw stresssysteem? Om de beste versie van jezelf te worden? Om je te ontdoen van die belemmerende overtuigingen die ontzettend veel energie kosten?

Laten we dan samen een digitaal kopje koffie drinken om gratis en vrijblijvend te bespreken wat het ‘Rewrite Your Story’ Traject voor jou kan betekenen.

Zie ik je snel?

Liefs, Daphne.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.