Met mijn unieke 5 stappen methode voorgoed verlost worden van paniek?

Ontdek binnen 7 minuten of dat ook voor jou mogelijk is!
Maak de quiz!

Ben jij die wilskrachtige vrouw die zichzelf niet meer is?

Voor de ooit zo krachtige vrouw die nu in de schaduw leeft van de angst voor een paniekaanval en wil shinen in het licht om daar zichzelf en haar vrijheid terug te vinden!

Je kent jezelf vrij goed. Je denkt te weten waardoor je je voelt zoals je voelt, je hebt alle gebeurtenissen op je tijdlijn veelvuldig geanalyseerd, maar het lukt je niet om dat laatste puzzelstukje te vinden waardoor de uitweg bij paniek vandaan zich openbaart.

Je kampt misschien al jaren met paniekaanvallen, je hebt de vele wegen van hulpverlening bewandeld, maar niks heeft je écht geholpen. Je bent bijna zover dat je het maar accepteert dat paniek nou eenmaal onderdeel van jou is, maar íets in je zegt dat het toch echt anders zou moeten kunnen…

Heeft de angst voor paniek je leven overgenomen?

De paniekaanval, de onaangekondigde, alles overweldigende en de grond onder je voeten vandaan halende insluiper, die je binnen een nanoseconde doet beseffen dat het leven wat je zorgvuldig binnen de kaders van controle leidde, nooit meer hetzelfde zal zijn.

Hij heeft je de stuipen op het lijf gejaagd en je stond zelfs op het punt om 112 te bellen. Je sloeg doodsangsten uit en alles wat bekend was, heeft plaats gemaakt voor een nieuw onbekend terrein. 

Het is overduidelijk voor je geworden dat de angst voor paniekaanvallen je leven over heeft genomen en je heeft beroofd van je bewegingsvrijheid!

Heb je al van alles geprobeerd maar niets lijkt te werken?

Yoga, Mediteren, ademhalingsoefeningen, dagelijks affirmaties uitspreken, ochtendroutines, gembershots you name it en jij hebt het geprobeerd!

Je hebt ook al de vele wegen van hulpverlening bewandeld die zouden moeten leiden naar verlossing, om vervolgens na 8 sessies weer buiten te staan waar je kennismaakt met deceptie!

De huisarts wil je medicatie voorschrijven om je klachten te verlichten, maar jij weet diep van binnen dat je daar het probleem niet mee oplost!

Het is jou juist heel duidelijk geworden dat symptoombestrijding je vooral leert hoe je met je klachten omgaat, maar jij wil nu eindelijk eens de kern aan gaan pakken, om voorgoed het paniek patroon te doorbreken en het los te laten!

Helemaal mee eens!

Hi, ik ben Daphne!

Ik ben transformatiecoach en ik ben gespecialiseerd in paniek en de bijbehorende angst. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met paniekaanvallen, chronische stress en burn-out. Nadat ik levensbedreigend ziek ben geworden, heb ik het roer volledig omgegooid, omdat ik voorgoed het patroon van paniek en stress wilde doorbreken! En met succes!

Inmiddels heb ik talloze vrouwen mogen helpen op de weg bij paniek vandaan, zodat ze zichzelf en hun vrijheid weer terug konden vinden!

Een paar weetjes over mij:

Waar de conventionele hulpverlening stopt bij symptoombestrijding en continu praten over het verleden, ga ik verder om je te helpen om echt fundamentele verandering te bewerkstelligen, zonder dat je inlevert op energie!

Ik ben een mega fan van tools die op een lichte manier zorgen voor grootse veranderingen en die jou helpen om je problemen voorgoed los te laten.

Het allermooiste aan mijn werk vind ik het moment dat het je gelukt is om voorbij de weerstand te gaan en daar jezelf weer terug te vinden. Die gezichtsuitdrukking en die sprankeling in de ogen is onbetaalbaar!

Wacht niet langer om het paniek patroon te doorbreken, de vrijheid die je gaat ervaren als je volledig jezelf weer kunt zijn, daar wil je geen minuut van missen!

Wat ik ontdekt heb, gaat jou helpen!

Ik heb ontdekt dat paniek een systeem heeft en als je de spelregels begrijpt, dan kun je voorgoed afscheid nemen van paniekaanvallen en de bijbehorende angst!

Met mijn unieke 5 staps methode; Insight, Instant release, Incorporate, Increase & In love kun je binnen 14 weken uit het systeem van paniek & angst stappen, om daar jezelf en je vrijheid weer terug te vinden, zonder energie te verspillen aan symptoombestrijding! 

Ik leer je spelregels van het panieksysteem, zodat jij voorgoed de regie over je leven blijft houden en dat gaat gepaard met serene rust in je lichaam en hoofd.

Sounds like heaven?

Het is tijd! In 14 weken van Panic naar Peace 

In het from PANIC to PEACE traject neem ik je mee in alle stappen die ikzelf heb gezet naar een paniek- & angstvrij leven en leer ik je alle spelregels, zodat je voorgoed zelf aan het roer van je leven staat.

Je maakt kennis met life changing technieken zoals EFT & Hypnose, zodat je eindelijk echte verandering gaat bewerkstelligen en jezelf innerlijk kunt bevrijden!

from PANIC to PEACE bestaat uit 10x 1:1 transformatiecoaching sessies van 75 tot 90 minuten, op werkdagen Whatsapp coachingeen onlineprogramma, custom made EFT video’s en hypnose audio’s voor thuis om je proces een boost te geven!

Hoe ziet het Panic to Peace traject eruit?

We starten met Inzicht & verklaring

Eindelijk krijg je antwoord op de vragen hoe het nou komt dat je geen grip op paniek en angst weet te krijgen. Wat de oorzaak is van jouw paniekklachten. Hoe het met je veerkracht gesteld is en of je misschien tegen een burn-out aanzit. Dit is de start van het proces om weer de regie over je leven te krijgen!

Daarna ligt de focus op energieherstel:

Voldoende energie hebben is van essentieel belang voor dit proces. Jouw energielevel stijgt naar grote hoogtes, door kleine aanpassingen in je dagelijks leven aan te brengen. Waar je eerst je dagen doorkwam in de overlevingsstand en opererend op een waakvlam, gaat het vuur in jou weer hevig branden en gaat je energie door het dak!

Je leert hoe je de shift van controledrang naar regie hebben maakt:

Controle geeft je nu een vals gevoel van veiligheid en houvast, dat is als zwemmen tegen de stroming in. Je gaat leren hoe je de regie blijft houden over je gedachtes, gevoelens en gedrag, zodat jij je krachtig en zelfverzekerd voelt.

Je leert de spelregels van paniek

Het panieksysteem ontrafelt! Als je dat begrijpt vallen alle puzzelstukje in elkaar en snap je direct dat je echt voorgoed een paniekvrij leven kunt leiden!

Je komt voorgoed los van alles wat jouw groei in de weg staat

Al het oude wat jouw persoonlijke groei weg bij paniek blokkeert, maakt plaats voor al jouw innerlijke tools, talenten en competenties die weer aan het licht komen. Waar je eerst in beperkingen dacht, ligt nu de wereld aan je voeten en zijn de mogelijkheden eindeloos! 

Hoe je zelfliefde en zelfvertrouwen een blijvende boost geeft

Jij accepteert en waardeert jezelf precies zoals je bent! People pleasing, perfectionisme, imposter syndrome, eindeloos piekeren, de innerlijke criticus zullen nu voelen als vage kennissen uit een ver verleden! Je belichaamt je nieuwe overtuigingen, dat jij meer dan genoeg bent, dat je het waard bent om gelukkig te zijn, om liefde en succes te ervaren, volledig! 

Hoe je zorgt voor blijvende rust in je lichaam en brein

Het is nog nooit zo stil in je hoofd geweest! Je krijgt tools mee waar je de rest van je leven profijt van hebt, omdat jij precies weet hoe je jezelf kunt kalmeren en dat opgejaagde gevoel direct om kunt zetten naar oorverdovende stilte in je hoofd en serene rust in je lichaam

Hoe je eindelijk jezelf weer kunt worden, maar met een upgrade!

Je gaat voorgoed buiten de kaders van paniek en de bijbehorende angst leven en daar vind jij jezelf én je vrijheid weer terug! Je kunt alles weer doen waar jij zo naar verlangd hebt en je staat te trappelen om te ontdekken wat er allemaal nog meer voor jou mogelijk is!

Je komt voorgoed los van alles wat jouw groei in de weg staat

Al het oude wat jouw persoonlijke groei weg bij paniek blokkeert, maakt plaats voor al jouw innerlijke tools, talenten en competenties die weer aan het licht komen. Waar je eerst in beperkingen dacht, ligt nu de wereld aan je voeten en zijn de mogelijkheden eindeloos! Kortom jij geniet van je nieuwe uitzicht!

Hoe je zelfliefde en zelfvertrouwen een blijvende boost geeft

Jij accepteert en waardeert jezelf precies zoals je bent! People pleasing, perfectionisme, imposter syndrome, eindeloos piekeren, de innerlijke criticus zullen nu voelen als vage kennissen uit een ver verleden! Je belichaamt je nieuwe overtuigingen, dat jij meer dan genoeg bent, dat je het waard bent om gelukkig te zijn, om liefde en succes te ervaren, volledig! 

Maar dat is nog niet alles!

  • ZJe krijgt een podcast masterclass over de invloed van hormonen op paniek & burn ou die je tijdens het wandelen kunt luisteren.
  • ZJouw persoonlijke Human design report. Je kunt dat zien als jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing, waardoor je weer kunt herinneren wie je in de basis echt bent!
  • ZGa je in alle rust een yogales van Danielle van der Bunt volgen die erop gericht is jouw lichaam te ondersteunen in tijden als je lijf alle ondersteuning kan gebruiken!

Extra  Bonus!

Alleen als je de Panic to Peace quiz hebt gemaakt…

Voor de investering van €2147,- dit is normaal gesproken € 2497,-

Betaling in termijnen is mogelijk.

 

 

Deze vrouwen horen bij de Panic Free Tribe!

Patricia

Ik ben Daphne zo dankbaar. Ik kon vandaag weer met mijn zoontje wat leuks gaan doen en toen ik in de tuin op een bankje zat, voelde ik me sinds lange tijd weer als mezelf. Omdat ik chronisch ziek ben, weet ik dat ik extra goed voor mezelf moet zorgen, maar ik heb zoveel tools in handen gekregen die me zo helpen! Ik zou niet anders meer willen.

Ik zeg tegen iedereen dat ik ze een Daphne gun! Overal vertel ik wat we samen hebben bereikt. Eindelijk geen last meer van paniekaanvallen en ik weet ook hoe ik daar ver vandaan kan blijven. Ik raad het echt iedereen aan. Het is de beste investering ooit!

Fenna

Ik kan het haast niet geloven dat ik na 3 maanden verlost ben van mijn angsten en paniekaanvallen. Ik zie mezelf weer stralen in de spiegel en ook mijn man zegt dagelijks tegen me hoe blij hij is dat ik weer zo gelukkig ben.

Jarenlang heb ik last gehad van paniekaanvallen, maar nu het weer terug was wilde ik het voor eens en voor altijd goed aanpakken. De huisarts wilde me zelfs antidepressiva voorschrijven, maar toen kwam Daphne op mijn pad en ik wist meteen dat ik bij haar moest zijn. Ik geloof er echt in dat het zo moest zijn!

Wat je bereikt na het Panic to Peace 1:1 traject

Jij staat weer aan het roer van je leven, je hebt de regie weer terug en je voelt je energieker, veerkrachtiger en zelfverzekerder dan ooit!

Je hebt voorgoed het paniekpatroon doorbroken en overige angsten zoals autorijden en naar de supermarkt gaan zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Je laat de mening van een ander moeiteloos van je afglijden en jij maakt beslissingen die passen bij jou, zonder schuldgevoel en eindeloos piekeren!

Je hebt weer bewegingsvrijheid, paniek dicteert jouw leven niet meer en je kunt weer doen en laten wat jij wilt!

Jij kunt weer tegen een stootje! Mochten de golven van het leven best stormachtig zijn, dan weet jij precies wat je kunt doen om je staande te houden, zonder dat je weer vast komt te zitten in de greep van stress en paniek.

En de kans is heel groot dat je eindelijk je droom achterna gaat, want er is niks meer wat je tegenhoudt! 

PLUS…niet goed, geld terug!

Ik hanteer een 14 dagen, niet-goed-geld-terug periode, maar dan moet je wel verantwoordelijkheid nemen en echt aan de bak gaan. Als je de opdrachten gedaan hebt en je haalt er toch geen waarde uit? Dan kun je een mailtje sturen en krijg je direct je geld teruggestort.

Hoe ziet je leven eruit als je niks doet?

Het is heel logisch dat je het misschien spannend vindt om weer aan iets nieuws te beginnen om van je angst en paniekklachten af te komen!

En waarschijnlijk ervaar je nu ook best veel weerstand, terwijl je diep in je hart weet dat er nu echt iets moet gaan veranderen.

De gedachte alleen al als je aan je leven denkt en hoe dat er over 5 jaar uitziet als je nu niks gaat doen of over 10 jaar! Nee, daar wil je niet eens aan denken.

Dit traject heb ik juist gemaakt om de drempel voor je te verlagen, zodat jij het wiel niet uit hoeft te vinden. 

Als jouw verlangen naar een paniekvrij leven, naar het terugvinden van jezelf en je vrijheid, groter is dan de weerstand die je voelt, dan is het Panic to Peace traject echt voor jou!

 

Wacht niet te lang, er is maar beperkt plek!

Momenteel zijn er elke maand 2 plekken beschikbaar om het traject te starten.

Maar steeds meer vrouwen vinden hun weg naar mij, dus de plekken zijn snel vergeven!

Heb je de PANIC to PEACE quiz gemaakt, dan krijg je voorrang, dus doe je voordeel ermee!

Deze vrouwen gingen je voor in de 1:1 trajecten…

Alice

Door het traject van Herstel Mindset werd de oorzaak van mijn spanningsklachten eindelijk duidelijk en daardoor vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Door de duidelijke uitleg, de fijne begeleiding en EFT heb ik in 3 maanden meer voor elkaar gekregen dan in al die jaren therapie.

Dit traject is een verrijking van mijn leven geweest en ik raad het iedereen aan.

Rosalie

Ik durfde mijn huis niet meer uit en ik kon geen leuke dingen meer met mijn gezin doen. De angsten stapelden zich op en ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen. De huisarts verwees me door naar Herstel Mindset en Daphne heeft me zo fijn geholpen.

Ik durf de deur weer uit en ik durf zelfs weer op de snelweg te rijden. Ik heb nu zoveel rust in mijn hoofd en alle tips gebruiken mijn man en kinderen nu ook!

from PANIC to PEACE TRAJECT

N

In 14 weken voorgoed het paniekpatroon doorbreken;

N

Niet alleen leren hoe je met je klachten omgaat, maar vooral leren hoe je blijvend loskomt van je klachten;

N

Custom made video’s, opdrachten en tools waartoe je onbeperkt toegang hebt;

N

Whatsapp coaching tussen de sessies door;

N

10 x  1:1 Online transformatie coachingsessies met Daphne;

N

Direct en duurzaam resultaat dankzij technieken zoals EFT-Tapping & hypnose!

Feel the fear and do it anyway!

Het is tijd! Tijd om nu eindelijk het paniekpatroon voorgoed te doorbreken en om te stoppen met in je hoofd te leven in de hoop dat je een uitweg vindt. Het Panic to Peace traject is dé uitweg bij paniek vandaan en die jou leid richting de vrouw die je in je kern écht bent!

Start het nieuwe jaar goed en geef jezelf dit traject cadeau! Zodat 2023 hét jaar wordt waarin jij jezelf en je vrijheid weer terugvindt! Ultiem geluk gaat ervaren, de mening van anderen moeiteloos van je af laat glijden en jij weer die energieke, veerkrachtige en zelfverzekerde vrouw wordt!

Doe snel mee met de quiz en ontdek binnen 7 minuten of je met mijn unieke 5 stappen methode een paniekvrij leven kunt hebben!

Liefs,

Daphne.

 

VRAAG & ANTWOORD
Voor wie is het from PANIC to PEACE traject?

Voor vrouwen waarvan hun leven in teken van paniek en de bijbehorende angst staat en die serieus willen werken om voorgoed het paniekpatroon te doorbreken. Vrouwen die er voor de volle 100% voor willen gaan!

Wanneer krijg ik starten?

Als uit de quiz blijkt dat het from PANIC to PEACE traject jou ook kan helpen aan een paniekvrij leven, dan plannen we een match call in. Voelen we allebei de klik, dan kun je binnen 2 weken starten!

Wat is EFT?

EFT is een hele doeltreffende & snelle techniek om los te komen van de negatieve emoties die aan bepaalde gebeurtenissen of overtuigingen gekoppeld zitten. Met EFT heb je een directe verbinding met je stresssysteem, waardoor je vrijwel direct ontspanning ervaart.

Welke resultaten kan ik verwachten?

De resultaten die je kunt verwachten zijn; veel meer energie, je gaat je krachtig voelen, je zelfvertrouwen neemt enorm toe, je krijgt weer regie over je leven, je durft te begrenzen zonder je schuldig te voelen, je lost blijvend blokkades op die je groei in de weg stonden en je komt voorgoed van je paniekaanvallen af! Maar de resultaten hangen van jouw inzet af, ik geef je de tools, maar jij moet ermee aan de slag gaan!

Ik twijfel of ik hierin wil investeren?

Ik kan me deze twijfel goed voorstellen, zeker als je gewend bent om altijd een ander voor te laten gaan en jezelf aan de kant schuift. Bedenk wat het je waard is om eindelijk verlost te zijn van je paniekaanvallen en de angst! Dat je je niet meer af hoeft te vragen hoe je daar vanaf komt, want door het volgen van het online programma doorbreek je het paniekpatroon voorgoed!

Zie het als een diepte-investering in jezelf die de rest van je leven zal renderen!

Hoeveel tijd kost het me?

DE eerste 6 weken zien we elkaar wekelijks en daarna om de 2 of 3 weken. De 1:1 sessies duren 75 tot 90 minuten. Tussen de sessie door ga je alleen met de custom made video’s en audio’s aan de slag en dat kost je ongeveer een half uurtje per dag.  We houden jouw tempo goed in de gaten, omdat we je niet willen overvragen. Maar het is wel de bedoeling dat je in beweging blijft!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.