from STRESSED to RELAXED.

Kom in 4 maanden los van je oude overtuigingen die stress veroorzaken,

 

zodat jij je krachtiger, energieker en vrijer dan ooit voelt!

 

Ziet jouw leven er zo uit?

Na de zoveelste nacht slecht geslapen te hebben, word je wakker met de onrust die door je lijf giert. Ook je ‘racing mind’ is ontwaakt en hij draait op volle toeren en de zorgen vliegen je al om de oren.

Met veel minder energie dan voorheen doe je nog steeds dezelfde hoeveelheid aan dingen op een dag die ‘moeten’. Alle bordjes omhoog zien te houden lijkt een steeds grotere uitdaging te worden. Zo ook alle rollen die je hebt te vervullen op je werk, thuis en in je sociale leven.

En omdat je daar steeds minder goed in lijkt te slagen is de innerlijke negatieve stem er om dat nog even goed te benadrukken en ervoor te zorgen dat je een slechter zelfbeeld krijgt.

De lat wordt hoger en hoger gelegd, je durft geen nee te zeggen en je grenzen zijn inmiddels zo vervaagd dat je niet eens meer weet waar ze liggen.

Oplossingen kun je niet meer bedenken. Je zit vast in je gedachtes, waardoor je de ‘way out’ niet meer kunt zien en de enige optie lijkt om op dezelfde voet door te gaan.

Hoe zou het voor je zijn als…

Stel je eens voor dat je op een ochtend uitgerust wakker wordt. Je hebt zin in alles wat de dag je te bieden heeft!

Je gaat niet meer zo snel kopje onder door de golven van het leven omdat je hebt leren surfen op die golven.

Dat de negatieve stem plaats heeft gemaakt voor een veel liefdevollere en mildere stem, waardoor al je talenten en competenties volledig de ruimte hebben om te ontwikkelen.

Je managet je energie en niet je tijd, omdat selfcare hoog op je prioriteitenlijst is komen te staan.

Rust is geen beloning meer na het afwerken van je to do-lijst, maar de sleutel naar een lichter leven.

Je ervaart dat je je weer gezien en gehoord voelt, omdat je uit de schaduw van je limiterende overtuigingen bent gestapt.

Je bent nog nooit zo erg jezelf geweest dan nu, vrij van alles wat je tegenhield en blokkeerde in je leven!

Hoe zou dat voor je zijn? Klinkt fantastisch toch?

{

” De manier om dichterbij je ideale leven te komen, is om het verhaal wat je jezelf al je hele leven verteld te herschrijven.”

from STRESSED to RELAXED traject.

Wil jij loskomen van alles wat je niet meer dient? Jouw blokkades voorgoed elimineren en stress en je angsten de baas worden? Dan ben jij een goede match voor het Stressed to Relaxed traject!

Het Stressed to Relaxed traject helpt je in 4 maanden om een voorgoed te regie over je leven te krijgen, zodat jij jezelf weer kunt worden!

Tijdens het traject leer je om uit de greep van stress te blijven, je triggers en de onderliggende boodschap te identificeren, hoe je je stresssysteem positief kunt beïnvloeden zodat je instant ontspanning ervaart, waardoor jij veerkrachtiger, zelfverzekerder en weerbaarder dan ooit tevoren wordt!

We gaan aan de slag met je breinprogrammering waarin al jouw ervaringen, overtuigingen en patronen zich bevinden, zodat je alles wat je niet meer dient voorgoed los kunt gaan laten en je de vrouw wordt die je graag wilt zijn!

Dit is dé weg naar jouw ideale leven!

 

 

Wat je gaat ervaren…

Je gaat de heerlijke vrijheid van geen stress en angst hebben ervaren.

Je krijgt innerlijke rust in je lichaam en brein, waardoor je jezelf weer kunt horen!

Waar je los hebt gelaten wat je niet meer diende, is er ruimte gekomen voor de vrouw wie jij in je kern écht bent.

Je leeft het verhaal waarin het licht het van het donker wint en jij je krachtiger dan ooit voelt.

Je eigenwaarde hangt niet meer af van de mening van een ander, die macht heb jij weer in handen.

Jij staat weer aan het roer van je leven en het kleine meisje in jou is inmiddels liefdevol opgegroeid tot de mooie volwassen vrouw die jij bent.

Je bent vol zelfvertrouwen, veerkracht en zelfliefde.

 

Rewrite Your Story Traject

Natuurlijk wil je graag weten hoe de online stress coaching van het Rewrite Your Story Programma is vormgegeven. Tijdens dit traject doorloop je 5 fases die aangepast zijn op jouw situatie en wensen.

“Feel the fear and do it anyway!”

Testimonials

Door het traject van Herstel Mindset werd de oorzaak van mijn spanningsklachten eindelijk duidelijk! Ik had nog nooit van EFT gehoord, maar na 1 sessie was er duidelijk vermindering te merken en na de 2e sessie waren mijn klachten weg! Dit traject is een verrijking van mijn leven geweest en ik raad het iedereen aan.

Testimonial Item

Alice

Systemisch Therapeut

Daphne kwam op het juiste moment in mijn leven en daar ben ik zo dankbaar voor! Door haar traject kwam ik tot veel nieuwe inzichten waardoor mijn werk en privé meer in balans zijn. Ze heeft me laten zien wat mijn valkuilen zijn en hoe ik mijn grenzen aan kan geven en bewaken. Hierdoor heb ik veel meer zelfvetrouwen gekregen, zit ik beter in mijn vel, zet mezelf op nr. 1 en durfde ik eindelijk mijn eigen bedrijf op te starten! Daphne is een superfijn mens om mee te werken, ze kan heel goed luisteren, oordeelt niet en geeft tips en tools waar je direct mee aan de slag kunt!

Testimonial Item

Jody

Stylist By Mindfull Wardrobe

Door de begeleiding van Daphne weet ik wat de reden was waarom ik constant over mijn eigen grenzen heenging. Ik had hierdoor heftige stressklachten ontwikkeld. De EF-sessies waren zo krachtig, dat ik weer innerlijke rust kon ervaren. Het traject heeft me zoveel gebracht, dat is haast niet in woorden uit te drukken!

Testimonial Item

Mieke

Interior Stylist

Over mij…

Mijn naam is Daphne ten Voorden en ik ben Transformatie coach gespecialiseerd in stress & paniek.

Via mijn coachingspraktijk Herstel Mindset help ik vrouwen bij het transformeren, zodat zij zichzelf en hun vrijheid weer terugvinden!

Buiten de gebaande paden daar ligt de oplossing om voorgoed van chronische stress, angt of paniek los te komen.

Ik maak graag kennis met je en vertel je met plezier meer over wat ik voor jou kan betekenen!

DIT IS VOOR JOU ALS JE…

je droomscenario wilt leven waarin jij stress & angst de baas bent;

bereidt bent om jouw eigen gedachten, gedrag en gevoel te onderzoeken om zo de grootste resultaten te behalen;

een ijzersterke mindset wilt ontwikkelen waardoor je wel tegen een stootje kunt.

klaar bent om uit de schaduw te stappen en je ideale leven tegemoet te lopen!

ARE YOU READY?

Voel jij aan alles dat je klaar bent om uit de greep van stress te komen en eindelijk de vrouw te worden die je werkelijk bent? Maak dan snel een gratis en vrijblijvende afspraak om samen een digitaal kopje koffie te drinken!

Liefs, Daphne.

Plan hier je gratis match call in…

VRAAG & ANTWOORD
Hoeveel tijd kost het traject mij?
De sessies duren ongeveer 75 minuten en daarnaast ga je thuis aan de slag met bepaalde tools. 
Alles wat nieuw is kost uiteraard meer tijd, maar uiteindelijk levert het je meer energie en levensgeluk op! 
 
Q. Word dit traject vergoedt?
 
Coaching wordt helaas niet door de zorgverzekeraar vergoedt. Dat is misschien vervelend voor de portomonnee, maar het komt jouw proces wel ten goede. Als coach hoef je niet aan vastgestelde behandelprotocollen te voldoen, maar kan ik je een uniek maatwerktraject aanbieden. Werkgevers hebben voor dit soort trajecten vaak een potje, maak het bespreekbaar!
 
Q. Ik twijfel of ik hierin mijn geld wil investeren.
 

Ik kan me deze twijfel goed voorstellen, zeker als je gewend bent om altijd een ander voor te laten gaan en jezelf aan de kant schuift. Bedenk wat het je waard is om meer energie te hebben,

je krachtiger dan ooit te voelen en om rust in je hoofd te hebben.

Zie het als een diepte investering in jezelf die de rest van je leven zal renderen!

 

Q. Garandeer jij resultaten?

Het enige wat ik je kan garanderen is dat dit traject voor vele lichtere levens heeft gezorgd en dat dit ook voor jou mogelijk is. 

Dat is echter wel volledig afhankelijk van je eigen inzet en commitment. It’s up to you!

Ik twijfel of ik een burn-out heb, wat nu?
Wat vervelend dat je last hebt van spanningsklachten. Maar heel goed dat je je klachten serieus neemt en dat je overweegt om hulp in te schakelen. Een coach stelt geen diagnose, dat mag alleen de huisarts, bedrijfsarts of een gecertificeerde professional doen.
Kan ik ook losse sessie's boeken?
Omdat verandering tijd, inzet en toewijding nodig heeft, werk ik in principe niet met losse sessies. De coachingstrajecten zijn er met een doorlooptijd vanaf 3 maanden. Mocht na het coachingstraject blijken dat je toch iets langer begeleid wilt worden, dan is het mogelijk om een losse sessie te boeken.
Ik twijfel of online coaching bij mij past?
Dat kan ik me heel goed voorstellen. Mocht je dit echt tegenhouden, dan is het ook mogelijk om bij mij in de praktijk in Zaandam langs te komen.
 
Vele mensen die dezelfde twijfel hadden, geven nu juist hun voorkeur aan online coaching. Vooral voor de mensen die aan huis gebonden zijn of weinig energie hebben, is dit heel handig gebleken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.