Pilot | Take The Wheel

In 12 weken van panic naar peace, zodat jij jezelf en je vrijheid weer terugvindt!

Voor wie?

Voor de ooit zo krachtige vrouw die nu in de schaduw leeft van de angst voor een paniekaanval en wil shinen in het licht om daar zichzelf en haar vrijheid terug te vinden!

Je kent jezelf vrij goed. Je denkt te weten waardoor je je voelt zoals je voelt, je hebt alle gebeurtenissen op je tijdlijn veelvuldig geanalyseerd, maar het lukt je niet om dat laatste puzzelstukje te vinden waardoor de uitweg bij paniek vandaan zich openbaart.

Je kampt misschien al jaren met paniekaanvallen, je hebt de vele wegen van hulpverlening bewandeld, maar niks heeft je écht geholpen. Je bent bijna zover dat je het maar accepteert dat paniek nou eenmaal onderdeel van jou is, maar íets in je zegt dat het toch echt anders zou moeten kunnen…

De eerste paniekaanval heeft je doen beseffen dat jij niet meer aan het roer staat…

De onaangekondigde, alles overweldigende en de grond onder je voeten vandaan halende insluiper, die je binnen een nanoseconde doet beseffen dat het leven wat je zorgvuldig binnen de kaders van controle leidde, nooit meer hetzelfde zal zijn.

Hij heeft je de stuipen op het lijf gejaagd en je stond zelfs op het punt om 112 te bellen. Je sloeg doodsangsten uit en alles wat bekend was, heeft plaats gemaakt voor een nieuw onbekend terrein.

Hij heeft onuitgenodigd zijn intrede in jouw leven gedaan en waar jij jezelf gekscherend “controle freakje” noemde, is ineens de houvast en bescherming die controle je gaf, waardoor jij je hoofd bovenwater wist te houden, nergens meer te bekennen.

Het is overduidelijk voor je geworden dat paniek je leven over heeft genomen en je beroofd heeft van je bewegingsvrijheid!

He has taken the wheel!

 

Controle was jouw Bestie, maar paniek laat zich niet controleren!

Paniek heeft je zonder woorden heel duidelijk gemaakt dat controle een vals gevoel van veilig- en zekerheid geeft en jij helemaal niet leidend bent.

En dat is allesbehalve grappig en je drang naar die veilige kaders is des te groter!

Dus ga jij naarstig opzoek naar de trigger van je paniekaanval, ga je in de analyseer-modus in de hoop grip op paniek, maar eigenlijk de grip op de angst vóór een nieuwe paniekaanval te krijgen.

Maar je komt dan van een koude kermis thuis, want die aanleiding blijkt er helemaal niet te zijn, althans het lukt je maar niet om die te vinden!

Om toch een gevoel van houvast en veiligheid te creëren, link je de paniekaanvallen aan de locaties waar je je bevond op het moment dat paniek van zich liet horen!

Dus supermarkten, de bakker, plaatsen waar je in de rij moet staan, openbare gelegenheden waar veel mensen zijn, in de auto of zelfs het schoolplein waar je soms 4x per dag naartoe moet, zijn opeens NO GO ZONES geworden.

Jouw comfortzone heeft nog nooit zo krap aangevoeld…

Ineens voel je je eenzaam…

Uit angst om gek gevonden te worden of uit schaamte, durf je je paniekklachten niet te delen met anderen. Dus ga je verjaardagen, borrels, uitjes en etentjes vermijden, omdat je bang bent om weer een paniekaanval te krijgen.

Heb je toch de moed weten te verzamelen om iemand in je omgeving op de hoogte te stellen van jouw paniekklachten, zinkt de moed met dezelfde vaart weer in je schoenen, omdat diegene je verteld dat je ‘je niet zo druk moet maken’ of dat ‘je het gewoon los moet laten’.

Ook mag je gezin hier absoluut geen last van hebben, dit is iets alleen van jou. Je blijft dus meegaan in het tempo van het gezin, waardoor je jezelf continue aan het overvragen bent. Met als gevolg dat de frequentie waarin paniekaanvallen zich voordoen verhoogd.

Door te schuilen achter het masker wat je op hebt gezet, voel je je eigenlijk niet écht meer gezien en dat heeft een gevoel van eenzaamheid tot gevolg.

Maar jij bent niet voor 1 gat te vangen, dus….

Yoga, Mediteren, ademhalingsoefeningen, podcast over mindful-leven luisteren, dagelijks affirmaties uitspreken, ochtendroutines, koud douchen, gembershots, you name it en jij hebt het geprobeerd!

Dit zijn allemaal dappere pogingen geweest om weer grip te krijgen op je leven die volledig in teken staat van angst en paniek!

Je hebt ook al de vele wegen van hulpverlening bewandeld die zouden moeten leiden naar verlossing, om vervolgens na 8 sessies weer buiten te staan waar je kennismaakte met deceptie!

Maar ergens voel je het vuurtje van hoop in je branden en dat wakkert jouw overtuiging aan dat de weg bij paniek en de bijbehorende angst vandaan toch echt bestaat!

Dus vervolg je je weg naar de huisarts, maar hij is op het punt aanbelandt dat hij je medicatie voor wil schrijven, maar jij bent niet structureel somber, het is vooral de machteloosheid die overheerst!

En daar los je het probleem ook niet mee op! Het is jou juist heel duidelijk geworden dat symptoombestrijding je vooral leert hoe je met je klachten omgaat of in het geval van medicatie je klachten dragelijker maakt, maar jij wil nu eindelijk eens de kern aangaan pakken, om voorgoed het paniekpatroon te doorbreken en los te laten!

Couldn’t agree more!

Hi, ik ben Daphne!

Ik ben transformatiecoach en ik ben gespecialiseerd in stress, paniek & de bijbehorende angst. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met paniekaanvallen, chronische stress en burn-out. Nadat ik heel ernstig ziek ben geworden heb ik het roer volledig omgegooid, omdat ik voorgoed het patroon van paniek en stress wilde doorbreken! En met succes!

Inmiddels heb ik talloze vrouwen mogen helpen op de weg bij paniek vandaan, zodat ze zichzelf en hun vrijheid weer terug konden vinden!

Een paar weetjes over mij:

Waar de conventionele hulpverlening stopt bij symptoombestrijding en continu praten over het verleden, waardoor je niet echt een stap verder bent gekomen, ga ik verder om je te helpen om echt fundamentele verandering te bewerkstelligen, zonder dat je inlevert op energie!

Ik ben een groot voorstander van tools die op een lichte manier zorgen voor grootse veranderingen en jou aan een shock-proof fundament helpen die staat als een huis. 

Het aller-, aller-, allermooiste aan mijn werk vind ik het moment dat als het je gelukt is om voorbij de weerstand te gaan en daar jezelf weer terug te vinden. Die gezichtsuitdrukking en die sprankeling in de ogen is onbetaalbaar!
Een groot voorrecht om daar deelgenoot van te mogen zijn!

Wacht niet langer om het paniekpatroon te doorbreken, de vrijheid die je gaat ervaren als je volledig jezelf weer kunt zijn, daar wil je geen minuut van missen!

Wat ik ontdekt heb, gaat jou helpen!

Nu je leven volledig in de greep is van paniek en de bijbehorende angst en jij daar je weg in moet zien te vinden, probeer je door constant in je hoofd te leven een uitweg te vinden.

Je houdt jezelf de hele dag bezig, elke minuut van de dag is ingevuld met alles wat er nog moet gebeuren en dan veelal voor anderen. Het welzijn van een ander gaat altijd voor jou, zelfs nu jij het zo zwaar hebt.

Maar tussen alle drukte en de paniekaanvallen door, hoor je jezelf vaag op de achtergrond afvragen hoe je nu eindelijk zelf weer aan het roer van je leven kunt staan.

En het is superlogisch dat het je nog niet gelukt is om dat voor elkaar te krijgen! Ondanks dat jij echt in hebt moeten leveren op energie, veerkracht, draagkracht en zelfvertrouwen, gaat het leven en alles wat ervan je verwacht wordt ook gewoon door!

En hoe jij deze vicieuze cirkel kunt doorbreken, om weer aan het roer van je leven te staan, dat kan ik je leren!

Met mijn unieke 5 staps methode; Insight, instant release, incorporate, increase & In love kun je binnen 12 weken uit de kaders van paniek & angst stappen, om daar jezelf en je vrijheid weer terug te vinden, zonder energie te verspillen aan symptoombestrijding!

Ik help je om voorgoed de regie over je leven terug te krijgen en dat gaat gepaard met serene rust in je lichaam en hoofd!

Ben je er klaar voor?

Het is tijd! In 12 weken van Panic naar Peace 

In de Pilot neem ik je mee in alle stappen die ikzelf heb gezet naar een paniek & angst vrij leven en dit heb ik gecombineerd met de beste tools uit mijn 1:1 trajecten!

Je maakt kennis met life changing technieken zoals EFT & Hypnose, zodat je eindelijk echte verandering gaat bewerkstelligen en jezelf innerlijk kunt bevrijden!

Take The Wheel bestaat uit een onlineprogramma, wekelijkse groeps coaching & 4x 1:1 transformatiecoaching sessies.

Met de Pilot Take The Wheel ga je dit bereiken:

Inzicht & verklaring

Eindelijk krijg je antwoord op de vragen hoe het nou komt dat je geen grip op paniek & angst weet te krijgen. Wat de oorzaak is van jouw paniekklachten. Hoe het met je veerkracht gesteld is en of je misschien tegen een burn-out aanzit. Je gaat begrijpen hoe een paniekaanval ontstaat en wat ervoor nodig is om daar voortaan ver weg van te blijven. Dit is de start van het proces om weer de regie over je leven te krijgen!

Energie

Jouw energielevel stijgt naar grote hoogtes, door kleine aanpassingen in je dagelijks leven aan te brengen.
Waar je eerst je dagen doorkwam in de overlevingsstand en opererend op een waakvlam, gaat het vuur in jou weer hevig branden en gaat je energie door het dak!

Veerkracht

Je veerkracht wordt groter dan ooit! Je instabiele fundament is een stevige basis geworden en je kunt nu echt tegen een stootje! Je gaat niet meer kopje onder door de golven van het leven, maar je surft moeiteloos óp de golven waardoor jij je heel sterk, krachtig en vitaal voelt!

 Zelfvertrouwen

Je zelfvertrouwen krijgt een dikke upgrade!

Je leert niet alleen hoe je om kunt gaan met paniek, maar nog veel belangrijker hoe je er voorgoed vanaf komt! Je gaat van controledrang naar het hebben van regie! Regie hebben zorgt voor keuzevrijheid en dat resulteert erin dat jij weer vol zelfvertrouwen aan het roer van je leven staat!

Blijvende rust in je lichaam en brein

Het is nog nooit zo stil in je hoofd geweest!

Je krijgt tools mee waar je de rest van je leven profijt van hebt, omdat jij precies weet hoe je jezelf kunt kalmeren en dat opgejaagde gevoel direct om kunt zetten naar oorverdovende stilte in je hoofd en serene rust in je lichaam

Jij bent meer dan genoeg!

Jij accepteert & waardeert jezelf precies zoals je bent! People pleasing, perfectionisme, imposter syndrome, eindeloos piekeren, de innerlijke criticus zullen nu voelen als vage kennissen uit een ver verleden! Je belichaamt je nieuwe overtuigingen, dat jij meer dan genoeg bent, dat je het waard bent om gelukkig te zijn, om liefde en succes te ervaren, volledig!

Voorgoed loskomen van alles wat jouw groei in de wegstaat

Out with the old & in with the new!

Al het oude wat jouw persoonlijke groei weg bij paniek blokkeert, maakt plaats voor al jouw talenten en competenties die weer aan het licht komen. Waar je eerst in beperkingen dacht, ligt nu de wereld aan je voeten en zijn de mogelijkheden eindeloos! Kortom jij geniet van je nieuwe uitzicht!

Ultieme vrijheid en jezelf weer zijn

Je gaat voorgoed buiten de kaders van paniek en de bijbehorende angst leven en daar vind jij jezelf én je vrijheid weer terug! Je kunt alles weer doen waar jij zo naar verlangd hebt en je staat te trappelen om te ontdekken wat er allemaal nog meer voor jou mogelijk is!

Maar dat is nog niet alles!

  • ZJe ontvangt van Orthomoleculair Therapeut Kimberly Buiter een voedings- en supplementenadvies gericht op de ondersteuning van je lichaam als je aan het herstellen bent van paniekklachten.
  • ZJe krijgt een podcast masterclass over de invloed van hormonen op paniek die je tijdens het wandelen kunt luisteren.
  • ZJouw persoonlijke Human design report. Je kunt dat zien als jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing, waardoor je weer kunt herinneren wie je in de basis echt bent!
  • ZGa je in alle rust een yogales van Danielle van der Bunt volgen die erop gericht is jouw lichaam te ondersteunen in tijden als je lijf alle ondersteuning kan gebruiken!

Alleen deze ronde!

Voor een pilot prijs van €947,- of 5 termijnen van €189,-

Deze prijs komt nooit meer terug!

(De prijs na de Pilot zal tussen de €1.800,- & € 2.500,- komen te liggen).

 

Deze krachtige vrouwen gingen je voor…

Patricia

Ik ben Daphne zo dankbaar. Ik kon vandaag weer met mijn zoontje wat leuks gaan doen en toen ik in de tuin op een bankje zat, voelde ik me sinds lange tijd weer als mezelf. Omdat ik chronisch ziek ben, weet ik dat ik extra goed voor mezelf moet zorgen, maar ik heb zoveel tools in handen gekregen die me zo helpen! Ik zou niet anders meer willen.

Ik zeg tegen iedereen dat ik ze een Daphne gun! Overal vertel ik wat we samen hebben bereikt. Eindelijk geen last meer van paniekaanvallen en ik weet ook hoe ik daar ver vandaan kan blijven. Ik raad het echt iedereen aan. Het is de beste investering ooit!

Fenna

Ik kan het haast niet geloven dat ik na 3 maanden verlost ben van mijn angsten en paniekaanvallen. Ik zie mezelf weer stralen in de spiegel en ook mijn man zegt dagelijks tegen me hoe blij hij is dat ik weer zo gelukkig ben.

Jarenlang heb ik last gehad van paniekaanvallen, maar nu het weer terug was wilde ik het voor eens en voor altijd goed aanpakken. De huisarts wilde me zelfs antidepressiva voorschrijven, maar toen kwam Daphne op mijn pad en ik wist meteen dat ik bij haar moest zijn. Ik geloof er echt in dat het zo moest zijn!

Stel je eens voor hoe jouw leven er zonder paniek uit zou zien…

Hoe ziet jouw leven eruit zonder paniek en de bijbehorende angst?

Elke ochtend ontspannen de dag beginnen en niet meteen “aan” staan.

Je hebt zin in alles wat je dag je te bieden heeft en je houdt oog voor selfcare, omdat je het goed zorgen voor jezelf volledig geïntegreerd hebt!

Je begrenst moeiteloos, omdat de mening van een ander niet meer leidend voor jouw leven is. Dit komt jouw energielevel ten goede en je ervaart serene rust in je lichaam en brein!

Je kunt weer gaan en staan waar jij wilt, omdat paniek en de bijbehorende angst plaats hebben gemaakt voor bewegingsvrijheid en zelfvertrouwen!

Je kijkt in de spiegel en je ziet de meest gelukkige versie van jezelf staan. Stralende ogen, ontspannen gezicht, je dierbaren die opmerken dat het heel goed met je gaat en jij die geniet van de rust en de vrijheid die je hebt om jezelf volledig te kunnen ontplooien!

En dit is het leven wat ik leef en ook de tientallen vrouwen die ik heb mogen begeleiden naar hun droomscenario toe. Een paniekvrij leven!

Take the wheel is voor jou als…

  • ZJe aan alles voelt dat het écht tijd is om voorgoed het paniekpatroon te doorbreken;
  • ZJe voor de volle 100% wilt gaan voor jouw proces om jezelf weer te worden, je staat dus met 2 benen in het proces;
  • ZJouw verlangen veel groter is dan de weerstand en de spanning voor verandering die je voelt;
  • ZJe begrijpt dat ‘it’s up to you’ of jouw proces een succes wordt. Ik geef je alle tools voor een paniekvrij leven, maar jij moet ermee aan het werk gaan!

Wat je na Take The Wheel gaat ervaren…

Jij staat weer aan het roer van je leven, je hebt de regie weer terug.

Je hebt voorgoed het paniekpatroon doorbroken en overige angsten zoals autorijden en naar de supermarkt gaan zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Je voelt je energieker & veerkrachtiger dan ooit!

Je laat de mening van een ander moeiteloos van je afglijden en jij maakt beslissingen die passen bij jou, zonder schuldgevoel en eindeloos piekeren!

Die innerlijke criticus heeft plaats gemaakt voor jouw grootste cheerleader en zij support jou in alles!

Je hebt weer bewegingsvrijheid, paniek dicteert jouw leven niet meer en je kunt weer doen en laten wat jij wilt!

Je voelt je heel erg sterk en zelftwijfel heeft plaats gemaakt voor zelfvertrouwen.

Jij kunt weer tegen een stootje! Mochten de golven van het leven best stormachtig zijn, dan weet jij precies wat je kunt doen om je staande te houden, zonder dat je weer vast komt te zitten in de greep van stress en paniek.

En de kans is heel groot dat je eindelijk je droom achternagaat, want er is niks meer wat je tegenhoudt!

Sounds like heaven?

PLUS…niet goed, geld terug!

Ik hanteer een 14 dagen, niet-goed-geld-terug periode, maar dan moet je wel verantwoordelijkheid nemen en echt aan de bak gaan. Als je de opdrachten gedaan hebt en je haalt er toch geen waarde uit? Dan kun je een mailtje sturen en krijg je direct je geld teruggestort.

“We cannot become what we want by remaining what we are”

 

Wacht niet te lang,er is maar beperkt plek!

We gaan op zaterdag 21 januari 2023 van start!  Je kunt je opgeven tot vrijdag 13 januari 2023 23:59 uur.

Er is maar plek voor 6 vrouwen en om te kijken of er echt een match is tussen de pilot en jou, plannen we eerst een kennismakingscall in.

Deze ronde krijg je nog 4x 1:1 begeleiding van mij en ik weet niet of dat nog in de volgende ronde terug gaat komen!

Dus doe je voordeel ermee!

Deze vrouwen gingen je voor in de 1:1 trajecten…

Alice

Door het traject van Herstel Mindset werd de oorzaak van mijn spanningsklachten eindelijk duidelijk en daardoor vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Door de duidelijke uitleg, de fijne begeleiding en EFT heb ik in 3 maanden meer voor elkaar gekregen dan in al die jaren therapie.

Dit traject is een verrijking van mijn leven geweest en ik raad het iedereen aan.

Rosalie

Ik durfde mijn huis niet meer uit en ik kon geen leuke dingen meer met mijn gezin doen. De angsten stapelden zich op en ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen. De huisarts verwees me door naar Herstel Mindset en Daphne heeft me zo fijn geholpen.

Ik durf de deur weer uit en ik durf zelfs weer op de snelweg te rijden. Ik heb nu zoveel rust in mijn hoofd en alle tips gebruiken mijn man en kinderen nu ook!

Pilot Take The Wheel

Het is heel logisch dat je het misschien spannend vindt om weer aan iets nieuws te beginnen om van je angst en paniekklachten af te komen! En waarschijnlijk ervaar je nu ook best veel weerstand, terwijl je diep in je hart weet dat er nu echt iets moet gaan veranderen.

De gedachte alleen al als je aan je leven denkt en hoe dat erover 5 jaar uitziet als je nu niks gaat doen of over 10 jaar! Nee, daar wil je niet eens aandenken.

Dit programma heb ik juist gemaakt om de drempel voor je te verlagen, zodat jij het wiel niet uit hoeft te vinden.

Als jouw verlangen naar een paniekvrij leven, naar het terugvinden van jezelf en je vrijheid, groter is dan de weerstand die je voelt, dan is de Pilot Take The Wheel voor jou!

N

In 12 weken voorgoed het paniekpatroon doorbreken;

N

Niet alleen leren hoe je met je klachten omgaat, maar vooral leren hoe je blijvend loskomt van je klachten;

N

Een online programma met video’s, opdrachten en tools waartoe je onbeperkt toegang hebt;

N

Wekelijkse online groepscoaching van 1,5 uur;

N

4 x  1:1 transformatie coachingsessies met Daphne;

N

Direct resultaat dankzij technieken zoals EFT-Tapping & hypnose!

PILOT PRIJS: €947,-

of 5 termijnen van €189,-

De prijs na de pilot komt tussen de €1.800,- & €2.500,- te liggen.

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Feel the fear and do it anyway!

Het is tijd! Tijd om nu eindelijk het paniekpatroon voorgoed te doorbreken en om te stoppen met in je hoofd te leven in de hoop dat je een uitweg vindt. Take The Wheel is dé uitweg bij paniek vandaan en die jou leid richting de vrouw die je in je kern écht bent!

Start het nieuwe jaar goed en geef jezelf de pilot cadeau! Zodat 2023 hét jaar wordt waarin jij jezelf en je vrijheid weer terugvindt! Ultiem geluk gaat ervaren, de mening van anderen moeiteloos van je af laat glijden en jij weer die energieke, veerkrachtige en zelfverzekerde vrouw wordt!

Geef je snel op voor de Pilot and Take The Wheel!

So ready when you are!

Liefs,

Daphne.

 

14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

VRAAG & ANTWOORD
Voor wie is de pilot?

Voor vrouwen waarvan hun leven in teken van paniek en de bijbehorende angst staat en die serieus willen werken om voorgoed het paniekpatroon te doorbreken. Vrouwen die er voor de volle 100% voor willen gaan!

Wanneer krijg ik toegang?

We gaan op zaterdag 7 januari van start. Voor die tijd krijg je alle benodigde informatie toegestuurd inclusief de inloggegevens van de online omgeving.

Hoe lang houd ik toegang tot Take The Wheel?

Altijd of zo lang als Herstel Mindset bestaat.

 
Wat is EFT?

EFT is een hele doeltreffende & snelle techniek om los te komen van de negatieve emoties die aan bepaalde gebeurtenissen of overtuigingen gekoppeld zitten. Met EFT heb je een directe verbinding met je stresssysteem, waardoor je vrijwel direct ontspanning ervaart.

Welke resultaten kan ik verwachten?

De resultaten die je kunt verwachten zijn; veel meer energie, je gaat je krachtig voelen, je zelfvertrouwen neemt enorm toe, je krijgt weer regie over je leven, je durft te begrenzen zonder je schuldig te voelen, je lost blijvend blokkades op die je groei in de weg stonden en je komt voorgoed van je paniekaanvallen af! Maar de resultaten hangen van jouw inzet af, ik geef je de tools, maar jij moet ermee aan de slag gaan!

Ik houd niet zo van groepen, wat nu?

Dat begrijp ik helemaal! En vooral in het begin is het voor iedereen een beetje spannend, zeker als je het al spannend vindt om eindelijk met je klachten aan de slag te gaan. Maar stel je eens voor dat je ook andere vrouwen hoort vertellen over de klachten die jij ook hebt! Dat je dus inziet dat je echt niet de enige bent die last heeft van angts en paniek, dat is de kracht van herkenning. Eindelijk geen mensen om je heen die zeggen dat je het gewoon “los moet laten” of  vinden dan je maar wat leuke dingen moet gaan doen. Deze groep begrijpt jou als geen ander!

Ik twijfel of ik hierin wil investeren?

Ik kan me deze twijfel goed voorstellen, zeker als je gewend bent om altijd een ander voor te laten gaan en jezelf aan de kant schuift. Bedenk wat het je waard is om eindelijk verlost te zijn van je paniekaanvallen en de angst! Dat je je niet meer af hoeft te vragen hoe je daar vanaf komt, want door het volgen van het online programma doorbreek je het paniekpatroon voorgoed!

Zie het als een diepte-investering in jezelf die de rest van je leven zal renderen!

Hoeveel tijd kost het me?

Wekelijks hebben we een online Q&A call van ongeveer 1,5 uur waarin je al je vragen kunt stellen. Daarnaast heb je 4 1:1 sessies met Daphne die ongeveer 90 miunten duren. Ook nemen de online modules en de opdrachten wekelijks tijd in beslag, maar we houden jouw tempo goed in de gaten, omdat we je niet willen overvragen. Maar het is wel de bedoeling dat je in beweging blijft!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.